MENU

Video afspelen

"Geef je gasten iets om over te praten"

Onze koppels beoordelen onze locatie met 5/5 sterren
5/5

Mamounia Palace Catering

Met Mamounia Palace zijn jullie verzekerd van een prachtige locatie en de allerbeste catering

Onze trouwzaal, gelegen in het pittoreske Zuidland, biedt een romantische setting voor jullie speciale dag. Het prachtige interieur van Mamounia Palace, met zijn elegante decoraties en oosterse details, zorgt voor een sfeervolle en intieme ambiance die perfect past bij een huwelijksfeest.

Bij Mamounia Palace staat de catering centraal. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende keukens, waaronder Marokkaans, Turks, Surinaams en Hindoestaans. Onze chef-koks bereiden met passie de heerlijkste gerechten, waarbij alleen de beste ingrediënten worden gebruikt. Van smaakvolle voorgerechten tot verrukkelijke desserts, jullie gasten zullen zeker genieten van de culinaire ervaring die wij bieden.

Ons ervaren team van serveerders zorgt ervoor dat jullie en jullie gasten op jullie wenken worden bediend, zodat jullie ongestoord kunnen genieten van jullie speciale dag. Wij begrijpen dat elk detail van belang is en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jullie bruiloft perfect verloopt.

Specialisatie in diverse keukens

Onze chef-koks zijn gespecialiseerd in diverse keukens, waaronder Marokkaans, Turks, Surinaams en Hindoestaans.

Uitstekende kwaliteit

Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten voor onze gerechten. Onze chef-koks hebben oog voor detail en streven altijd naar uitmuntende kwaliteit.

Professioneel team

Ons team van serveerders is zeer professioneel en ervaren. Zij zorgen ervoor dat jullie gasten op hun wenken worden bediend en dat alles op rolletjes loopt.

Impressie van onze catering

Wij willen jullie graag een impressie geven van onze heerlijke gerechten. Bekijk onze foto’s en geniet van de prachtige kleuren en smaken die wij aanbieden. Of jullie nu op zoek zijn naar traditionele Marokkaanse, Turkse, Surinaamse of Hindoestaanse gerechten, wij hebben voor ieder wat wils.