MENU

Video afspelen

"Geef je gasten iets om over te praten"

Onze koppels beoordelen onze locatie met 5/5 sterren
5/5

Mamounia Palace Trouwzalen

Een elegante, verfijnde en luxe trouwlocatie

Trouwen is één van de mooiste dagen in je leven en het moment dat je in het huwelijksbootje stapt, moet natuurlijk groots en spectaculair gevierd worden. Mamounia biedt ongekende mogelijkheden die jullie huwelijksfeest tot een onvergetelijke dag zullen maken. Door onze ruime ervaring kunnen wij aan al jullie wensen tegemoet komen. Te denken valt bijvoorbeeld aan de officiële plechtigheid, een geweldig feest, een imposante bruidstaart of misschien wel een exclusief diner. En dit allemaal vanuit onze prachtige locatie met landelijke omgeving in Zuidland (Zuid-Holland).

Ruime parkeergelegenheid

Gratis parkeerplaatsen op eigen terrein voor ruim 200 auto's.

Eigen keuken met eigen catering

Professionele en schone keuken voorzien alle apparatuur, koelingen en ovens om de lekkerste gerechten voor u te bereiden

Recreatie met nanny

Voor de kinderen hebben we een aparte ruimte gecreëerd waar een door u ingeschakelde nanny de kinderen kan vermaken tijdens uw feest.

Landelijke omgeving

Het prachtige gebouw ligt te midden van prachtige tuinen en een bosrijke omgeving.

Luxe bruidssuite

Een luxe bruidsuite met aparte zitgedeelte, opmaakruimte, kleedruimte, wastafel, koelkast en toilet.

Ruimte voor 50 - 550 gasten

Grote bruiloftzaal (350 gasten) en aparte zalen (200 gasten totaal) beschikbaar. Volledig van elkaar gescheiden met elk een eigen ingang

Impressie van onze zalen

Onze prachtige tuinen en terrassen bieden ook een perfecte achtergrond voor jullie bruiloftsfoto’s. En als de avond valt, verandert de locatie in een betoverende plek vol sfeervolle verlichting en fonkelende lichtjes, die zorgen voor een onvergetelijke avond.